Το μηχανογραφικό κέντρο Αγρινίου Data-Express δραστηριοποιείται στο τομέα της έκδοσης κοινοχρήστων και της συμβουλευτικής στη διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων στη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Η Data-Εxpress εκτελεί υπηρεσίες έκδοσης και παροχής συμβουλών με σεβασμό στο πελάτη και τις απαιτήσεις του. Eξυπηρετεί με κάθε τρόπο τους πελάτες της με ειδικό λογισμικό έκδοσης και συμπληρωματικά προγράμματα για εξειδικευμένες καταστάσεις-απαιτήσεις. Η Data-Express είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που έχει ως στόχο να δίνει λύσεις και να διευκολύνει τη διαχείριση των πολυκατοικιών και κατά συνέπεια των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτές.

Η εταιρεία συμβαδίζει με τις ανάγκες και τους ρυθμούς της εποχής. Γι’ αυτό το λόγο διευρύνει τις υπηρεσίες του στο διαδίκτυο έτσι ώστε να εξυπηρετεί εύκολα και γρήγορα τους πελάτες του. Μέχρι στιγμής έχει εισάγει τη φόρμα εισαγωγής δαπανών για την ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων και των δαπανών Σύντομα θα ενσωματωθούν νέα εργαλεία και υπηρεσίες για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες έκδοσης , είσπραξης και online πληρωμών σε προνομιακά πακέτα . Ρωτήστε μας για την τιμολογιακή πολιτική που παρέχουμε.

Στο βασικό πακέτο έκδοσης και online πληρωμών παρέχουμε τη δυνατότητα της έκδοσης , της είσπραξης και των πληρωμών των οφειλών της πολυκατοικίας. Υπολογίζουμε τα υπόλοιπα και τα χρωστούμενα και ενημερώνουμε μετά από ερώτηση των ατόμων της πολυκατοικίας. Δε περιλαμβάνεται καμία άλλη υπηρεσία όπως συγκρότηση Γ.Σ. ,  Παροχή εισπράκτορα, επίβλεψη εργασιών κλπ. Η πολυκατοικία επιβαρύνεται την έκδοση και ένα μικρό ποσό επιπλέον της τάξεως των 4 ευρώ.

Advertisements