Εισαγωγή

H παρούσα σελίδα περιέχει τους όρους και τους κανόνες τους οποίους όλοι οι επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας του «dataexpress.gr»  αποδέχονται και θα πρέπει να τηρούν. Το «Μηχανογραφικό Γραφείο DataExpress-Ιωάννης Γιαταγάνας» θα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή –βασιζόμενο σε αυτούς τους όρους- να προλαμβάνει και να καταγγέλλει τόσο την άνευ αδείας αντιγραφή του περιεχομένου της ιστοσελίδας του όσο και την εφαρμογή ανεπιθύμητων συμπεριφορών όπως αυτών της ηλεκτρονικής πειρατείας, της εισαγωγής ιών και της μεταφόρτωσης παράνομου ή δυσφημιστικού περιεχομένου ή οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο λαμβάνοντας υπόψιν την επαγγελματική φύση και δραστηριότητα του «Μηχανογραφικού Γραφείου DataExpress-Ιωάννης Γιαταγάνας» είναι πιθανόν να βλάψει τις αξίες, τις αρχές, το ήθος και τη φήμη του.

Περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα «dataexpress.gr» σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να παρέχει γενικές πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία της εταιρίας «Μηχανογραφικό Γραφείο DataExpress-Ιωάννης Γιαταγάνας» εφεξής αποκαλούμενο DataExpress και τις υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο της μηχανογράφησης.

Το Μηχανογραφικό Γραφείο DataExpress μέσα από την ιστοσελίδα του έχει πάντα στόχο να προσφέρει ακριβή και αντικειμενική πληροφόρηση, σε καμία περίπτωση όμως δεν ευθύνεται για βλάβη ή ζημία η οποία θα προκύψει από τη χρήση ή την εφαρμογή των πληροφοριών που προσφέρει. Το περιεχόμενο θεμάτων που αφορούν μηχανογραφικές -λογιστικές υπηρεσίες, καθώς και σχετικά θέματα με το αντικείμενο της έκδοσης και διαχείρισης Κοινοχρήστων, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υπηρεσία ή συμβουλή. Οποιοσδήποτε επισκέπτης της ιστοσελίδας του DataExpress  αντιμετωπίζει πρόβλημα αναφορικά με θέματα διαχείρισης-έκδοσης , οφείλει να απευθυνθεί σε κάποιο εξειδικευμένο γραφείο για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση της περίστασης.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα «dataexpress.gr» αποτελούν πνευματικό προϊόν της  εταιρίας  DataExpress και οι φωτογραφίες του αποτελούν περιουσία του. Η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών, η διαδικασία λήψης τους (download) και η αναπαραγωγή τους απαγορεύεται ρητά σύμφωνα με τους νόμους οι οποίοι προστατεύουν τα πνευματικά δικαιώματα και την ιδιοκτησία. Η αναδημοσίευση με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε γλώσσα του συνόλου ή τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας του DataExpress επιτρέπεται μόνο με ταυτόχρονη ρητή και σαφή αναφορά στην πηγή καθώς και στον συγγραφέα των επιμέρους κειμένων όταν αυτά είναι ενυπόγραφα.

Advertisements

Σύνδεση(Links) με τρίτους

Οι συνδέσεις με τρίτους στην ιστοσελίδα του DataExpress.gr σκοπεύουν αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του και όταν αυτές χρησιμοποιούνται εγκαταλείπεται η ιστοσελίδα του.  H DataExpress  δεν αντιπροσωπεύει και δεν έχει τον έλεγχο και την ευθύνη του περιεχομένου των ιστοσελίδων οποιουδήποτε τρίτου. Επομένως η σύνδεση με τρίτους μέσω της ιστοσελίδας του DataExpress τελεί υπό την ευθύνη του χρήστη.

Αποποιήσεις – Επιφυλάξεις

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί μια υπηρεσία την οποία προσφέρει η dataexpress στους επισκέπτες του. H DataExpress διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, τροποποιήσει ή συμπληρώσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του οποιαδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνει οποιονδήποτε.

H DataExpress δε δίνει καμία προφορική ή γραπτή εγγύηση για την εγκυρότητα του περιεχομένου του. Επιπλέον, δε δέχεται καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις.

H  DataExpress δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν είναι υπόλογο για καμία βλάβη ή ζημία που θα προκύψει στον ηλεκτρονική υπολογιστή του επισκέπτη της ιστοσελίδας του ή σε προσωπική του περιουσία συμπεριλαμβανομένων και όχι μόνο των ζημιών που μπορεί να προκύψουν από ιούς που θα μολύνουν τον υπολογιστή του από την πρόσβασή του στην ιστοσελίδα του ή από τη διαδικασία λήψης δεδομένων (download) κειμένων, εικόνων, video εικόνας και ήχου ή και άλλων στοιχείων από αυτήν.

Η DataExpress δεν υπόκειται σε καμία ευθύνη για κάθε είδους αποζημίωση (ενδεικτικά & μόνο αναφερομένης αυτής της αποζημίωσης για αστική ευθύνη ή διαφυγόντα κέρδη ή επιχειρηματική απώλεια) από οποιαδήποτε ενέργεια ή απόφαση που θα ληφθεί ως αποτέλεσμα της χρήσης της ιστοσελίδας του και του περιεχομένου του.