Νομοθεσία Πολυκατοικιών

law small

faq small

ads

 

Stay Connected

Join our mailing list and stay informed of all the lasted news and blog posts!

 

Το μηχανογραφικό κέντρο Αγρινίου Data-Express δραστηριοποιείται στο τομέα της έκδοσης κοινοχρήστων και της συμβουλευτικής στη διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων από το 1980 στη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Έχει ένα ευρύ πελατολόγιο από πολύ μικρές, μικρές και μεγάλες πολυκατοικίες και κτιριακές εγκαταστάσεις. Η Data-Express εδρεύει στο Αγρίνιο, στη Τσικνιά 42, στο ισόγειο κατάστημα. Η Dataxpress εκτελεί υπηρεσίες έκδοσης και παροχής συμβουλών με σεβασμό στο πελάτη και τις απαιτήσεις του. Εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία εκδίδει κοινόχρηστα και εξυπηρετεί με κάθε τρόπο τους πελάτες της με ειδικό λογισμικό έκδοσης και συμπληρωματικά προγράμματα για εξειδικευμένες καταστάσεις-απαιτήσεις. Η Data-Express είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που έχει ως στόχο να δίνει λύσεις και να διευκολύνει τη διαχείριση των πολυκατοικιών και κατά συνέπεια των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτές.

Η εταιρεία συμβαδίζει με τις ανάγκες και τους ρυθμούς της εποχής. Γι’ αυτό το λόγο διευρύνει τις υπηρεσίες του στο διαδίκτυο έτσι ώστε να εξυπηρετεί εύκολα και γρήγορα τους πελάτες του. Μέχρι στιγμής έχει εισάγει τη φόρμα εισαγωγής δαπανών για την ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων και των δαπανών Σύντομα θα ενσωματωθούν νέα εργαλεία και υπηρεσίες για τη δική σας εξυπηρέτηση.

 

 

Site Disclaimer

To περιεχόμενο ανήκει αποκλειστικά στην εταιρεία.Ούτε ο ιδιοκτήτης της σελίδας, αλλά ούτε και οιοσδήποτε από τους συνεργάτες του, αποδέχονται οιαδήποτε ευθύνη προς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή τρίτο πρόσωπο, σε σχέση με τα θέματα που καλύπτονται από τις παρατιθέμενες απόψεις του συμβούλου.  


το περιεχόμενο ανήκει (C) στους ιδιοκτήτες.

Contact Us

Get Social

Newsletter Subscribe